De Kookkelder

In de tijd dat de oude huizen in Doesburg gebouwd zijn, werd vaak onder het huis een voorraadkelder gemaakt. Gelukkig bestaan nog veel van deze kelders en hebben ze een nieuwe toepassing gevonden. 

Ook het Dokterhuus heeft zo'n middeleeuwse kruisgewelfkelder, welke zich onder het achterhuis bevindt. Hier hebben wij een professionele kookstudio ingericht. In deze eeuwenoude omgeving vindt u een moderne en volledig ingerichte keuken om met een groepje vn 6-8 personen de heerlijkste gerechten te bereiden.

Wanneer u met familie, vrienden of collega's samen iets gezelligs wilt doen, dan kunt u in deze kookkelder aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. Dit onder professionele begeleiding en zonder dat u de inkopen of de afwas hoeft te doen. Als de voorbereiding gedaan is, kunt u aan tafel in de historische tuinkamer, welke boven de kookkelder ligt. Onder het genot van een lekker glas wijn geniet u van wat u heeft klaargemaakt. Ook kunt u er bij de reservering voor kiezen om te blijven overnachten in de B&B het Doktershuus.

Onder arrangementen vindt u meer informatie over de tarieven van de kookstudio.