Arrangementen

Arrangementen:

U kunt één of meerdere nachten een kamer boeken waarbij u geheel zelf uw programma opstelt óf, u kiest bij uw boeking uit één van de volgende arrangementen.

- Table & Chambre d'hote (3 dagen/2 nachten)
- Wandelarrangement (3 dagen/2 nachten)

Table & Chambre d"hote (Alleen van 1 oktober-1 april)
In onze middeleeuwse kruisgewelfkelder hebben wij een professioneel ingerichte keuken, waar we voor kleine groepen graag koken. Bij boeking van dit 3 daagse arrangement bereiden wij op één van de 2 avonden voor uw gezelschap een mooi meergangen diner en geniet u hiervan in onze historische tuinkamer. Indien gewenst met een passend fles wijn. Na het diner kunt u geriefelijk overnachten in uw comfortabele B&B kamer. De andere avond kunt u zelf kiezen uit één van de vele restaurants in Doesburg (niet-inclusief).

Het arrangement in het kort:
  • Overdag tijd om rond te slenteren in het fraaie Doesburg. Eventueel bezoekt u het mosterd- of het fraaie Lalique museum. Ergens in de namiddag checkt u in bij onze B&B.
  • Tussen 6 en 7 ontvangst met een welkomsdrankje in onze tuinkamer. Daarna serveren wij u een heerlijk diner met optioneel een passend wijnarrangement.
  • Na het diner tijd om na te tafelen met optioneel koffie, thee en/of een digestive.
  • De volgende morgen wacht u een lekker ontbijt, waarna u de prachtige omgeving van Doesburg kunt gaan verkennen.
  • De tweede avond kiest u zelf een restaurant (Niet inclusief. Evt kunnen we voor u reserveren). En ook de volgende morgen staat er weer een lekker ontbijt op u te wachten.
Dit arrangement kost €49,50 p.p.p.n. en is mogelijk op maandag t/m zaterdag bij een boeking van min 4 tot max 6 personen (evt 7 met een bijzetbed op 1 vd kamers). De gebruikte drankjes of een wijnarrangement berekenen we op basis van nacalculatie. In overleg stemmen we het menu af op de avond dat u bij ons dineert.

Wandelarrangement (2 nachten)
U verblijft 2 nachten in onze B&B en na het ontbijt gaat u met een lunchpakket op stap. Afhankelijk van de afstand die u wilt lopen, hebt u de keus uit een aantal wandelroutes die wij beschikbaar hebben. U kunt een route kiezen, waarbij u start en weer aankomt in Doesburg of we kunnen u met de auto naar bijvoorbeeld Zutphen of Doetinchem brengen (max 25km van Doesburg). U loopt dan via een prachtige route terug naar Doesburg. Prijs bij boeking door 2 personen per kamer: €39,50 p.p.p.n. Met autovervoer naar uw wandelstartpunt kost dit arrangement €47,50 p.p.p.n.

Naast de hier genoemde mogelijkheden kunnen we in overleg andere arrangementen of combinaties voor u samenstellen.

de Kookkelder