Kamers/Prijzen

Op de begane grond heeft B&B het Doktershuus twee comfortabele kamers gelegen aan de rustige Veerpoortstraat. De kamers hebben uitstekende boxspringbedden en een eigen moderne badkamer. U heeft veel privacy omdat de B&B een eigen ingang heeft.

Kamer 1 is de voormalige ruime spreekkamer, ligt aan de zonnige voorzijde en is klassiek ingericht. Kamer 2 is op de plaats van de oude onderzoekskamer en receptie, ligt aan een stille steeg en is opgezet in afrikaanse stijl. Kamer 3 is op de eerste verdieping en is de grootste kamer (32m2) en heeft een tweepersoonsbed, een zithoek en een eethoek. Daarnaast beschikt deze kamer over een grote badkamer met wc, douche en bad.

De kamers hebben TV, internet, u kunt zelf koffie/thee maken en indien nodig kunt u gebruik maken van een koelkast.

Wanneer u in het Doktershuus logeert zult u zich verbazen hoe stil het midden in een stad kan zijn. U hoort misschien het ('s nachts gedempte) prachtige klokgelui van de Martinikerk, maar verder is het heerlijk rustig. Wanneer u er aan toe bent, staat er een lekker ontbijt op u te wachten in onze middeleeuwse eetkamer.

Ook voor gasten die zakelijk in Doesburg verblijven, is B&B het Doktershuus zeer geschikt. U beschikt over een snelle Wifi-verbinding, TV op de kamer, eigen modern sanitair, een gespecificeerde rekening en een goed ontbijt voordat u weer aan de slag moet.

Komt u met z'n vieren of als familie met kinderen en boekt u de kamers op de begane grond, dan is de gehele voormalige dokterspraktijk voor u. Kijkt u in zo'n geval ook even naar onze arrangementen.

Tarieven

Kamerprijzen bij gebruik van de kamers door 2 personen:
- Kamer 1: 1 of 2 nachten vanaf €75 p.n.; 3 nachten en meer vanaf €70 p.n.
- Kamer 2: 1 of 2 nachten vanaf €65 p.n.; 3 nachten en meer vanaf €60 p.n.

- Kamer 3: vanaf €95 p.n.

Bij gebruik van de kamers door 1 persoon gelden de volgende prijzen:
- Kamer 1: vanaf €70 p.n.
- Kamer 2: vanaf €60 p.n.

- Kamer 3: vanaf €95 p.n.

- Zie voor eventuele acties en last minutes: acties & arrangementen.
- Alle prijzen zijn inclusief ontbijt. Betaling kan vooraf door overmaking of à contant tijdens uw verblijf. Zakelijke klanten kunnen op rekening betalen; hiervoor rekenen wij €10 administratiekosten.

- Een extra bijzetbed op de kamer (voor kinderen tot 12 jaar) incl. ontbijt kost €12,50 per nacht.

Ontvangst is op afspraak en na 15.00 uur. Het uitchecken kan tot 11.00 uur.

Niet roken en geen huisdieren toegestaan.

Annuleringen:

Een reservering kan kostenloos worden geannuleerd tot 5 dagen voor de aankomstdatum; bij annulering daarna wordt de eerste nacht volledig in rekening gebracht en de overige nachten voor 30%. Bij een langer geboekt verblijf kunnen andere voorwaarden gelden.

Kamer 1 B&B het DoktershuusBadkamerKamer 3Kamer 2 B&B het Doktershuus